Over Lotte Isbouts

LOTTE ISBOUTS: eigenaar van Lotis Consultancy, begon na haar verblijf op het Instituut Nijenrode voor bedrijfskunde een onderneming die zich manifesteerde binnen de internationale topsport. Zij was zelf topsporter, trainer en coach.

Vervolgens rondde zij de universitaire opleiding tot psycholoog af met een aanvullende postdoctoraal tot Gz-psycholoog (BIG nr: 59909174225) naast de postmaster-opleiding tot seksuologie en de specialisatie haptotherapie (Veldman).

Zij werkte als kinderpsycholoog en werd hoofdbehandelaar binnen een instelling voor psychiatrie kind- en jeugd. Uiteindelijk werd een keuze voor volwassenen gemaakt binnen medische psychologie, en later volgden diverse teams binnen de specialistische ggz.

Door de combinatie van bedrijfskunde, topsport en psychologie is zij specialist op het gebied van burnout en ‘presteren onder druk’.

Lotte werkte met politie en eenheden, was spreker op een internationaal veiligheidscongres en gaf op de universiteit een masterclass voor presteren onder druk en split second decisions.

De sterk individueel gerichte aanpak na gedegen onderzoek, maakt dat de essentie snel duidelijk kan worden en startpunt kan zijn voor behandeling in haar eigen praktijk die zij in 2007 startte.

AGB code: 94-006429 
AGB code praktijk: 94-55919 
Big registratie: 59909174225
KvK: 172601660000

“Kwaliteit van zorg is een intelligent samengaan van wetenschappelijke evidentie en klinische expertise, afgestemd op die ene persoon die voor je zit”

Ralph Kurpka, hoogleraar bipolaire stoornissen VU med. Centrum.