Show modal

Over Lotte Isbouts

Lotte Isbouts, begon na haar verblijf op het Instituut Nijenrode voor bedrijfskunde een onderneming die zich manifesteerde binnen de internationale topsport. Zij was zelf topsporter, trainer en coach.

Later volgde de universitaire opleiding tot psycholoog met een postdoctoraal, seksuologie en de specialisatie haptotherapie.

Zij werkte als kinderpsycholoog en was hoofdbehandelaar binnen een instelling voor psychiatrische kinderen. Uiteindelijk werd een keuze voor volwassenen gemaakt binnen medische psychologie, ggz teams voor depressie, angststoornissen en somatoforme stoornissen.

Door de combinatie van bedrijfskunde, topsport en psychologie is zij specialist op het gebied van burnout en ‘presteren onder druk’.

Lotte werkte met politie en eenheden, was spreker op een internationaal veiligheidscongres en gaf op de universiteit een masterclass voor presteren onder druk en split second decisions.

De sterk individueel gerichte aanpak na gedegen onderzoek, maakt dat de essentie snel duidelijk kan worden met trainingen of behandeling op maat.

AGB code: 94-006429 
AGB code praktijk: 94-55919 
Big registratie: 59909174225 
KvK: 172601660000

“Kwaliteit van zorg is een intelligent samengaan van wetenschappelijke evidentie en klinische expertise, afgestemd op die ene persoon die voor je zit”

Ralph Kurpka, hoogleraar bipolaire stoornissen VU med. Centrum.

 


Copyright © 2021 Lotis Consultancy
Betalingsvoorwaarden
Privacybeleid
Webdesign & CMS by Downdijk